Ultra High Definition Shampoo

Ylellinen ja voimakkaasti vaahtoava shampoo vastustamattomalla tuoksulla. Puhdistaa maalipinnan jättäen jälkeensä silkinpehmeän ja kiiltävän pinnan.

Ultra High Definition Shampoo tuotteet. Henkeäsalpaava lopputulos, ylellisen pehmeä pinta ja virkistävän viettelevät tuoksut. Ultra High Definition Shampoo tuotteet tekevät autonhoidosta puhdasta nautintoa.

Tehokkaasti Ultra High Definition Shampoo on ylellinen, voimakkaasti vaahtoava shampoo, joka liukuu kevyesti maalipinnalla ja tekee pesusta vaivatonta. Täysin uusi pH-neutraali koostumus poistaa epäpuhtaudet ja lian hellävaraisesti ja jättää jälkeensä kiiltävän pinnan, joka tuntuu uskomattoman pehmeältä. Se on, ja on aina ollut, Autoglymin tapa.

  1. Ravista hyvin. Kaada 4 korkillista sankoon ja lisää 10 litraa lämmintä tai kylmää vettä.
  2. Ruiskuta kori vedellä liian lian huuhtomiseksi pois. Käytä aina viileälle pinnalle ja aloita pesu auton katosta alaspäin. Liikuta pesusientä tai pesukinnasta suorin vedoin. Älä päästä pesuainetta kuivumaan auton pinnalle.
  3. Huuhtele hyvin puhtaalla vedellä ja kuivaa Microfibre Drying Towel vesitahrojen välttämiseksi.

K: Onko tämä shampoo pH-neutraali? 
V:   Kyllä

K: Voinko ruiskuttaa tätä tuotetta painepesurilla?
V:  Tätä shampoota ei ole kehitetty tai testattu painepesurilla käytettäväksi. Sen viskositeetti ei välttämättä sovi monille painepesureille. Suosittelemme Polar Series painepesurikäyttöön. 

K: Mitä hyötyä lisävaahdosta on?
V: Tehokkaasti syväUltra High Definition Shampoo tuottaa runsaasti pehmeää, tiheää vaahtoa. Vaahto kestää kauemmin sangossa ja auton pinnalla. Vaahtopeite osoittaa, mitkä kohdat olet pessyt (joten on epätodennäköisempää, että unohdat pestä kohtia), ja erinomaisen tarttumisajan ansiosta voit olla varma, että shampoo irrottaa ja poistaa likaa ja liikennesaasteita.

Product Video