TIETOA MEISTÄ

 1. TÄYDELLISYYDEN TAHTOA

  Täydellisyyteen pyrkimyksemme alkoi kahdeksalla uraa uurtavalla autonhoitokäsittelyllä, jotka elävöittivät väsyneen näköisiä maalipintoja ja vanteita. Alkuperäisissä tiloissaan Welwyn Garden Cityssä Autoglym tuli nopeasti luotettavaksi nimeksi, ja löysi paikkansa maan autoliikkeiden ja korjaamojen hyllyiltä.

 2. TIEN PÄÄLLE

  Säteilevän vahakiillokkeen (Radiant Wax Polish) julkaisu lujitti suhteemme Britannian autokauppaan, mutta tajusimme pian, että sitoumuksemme laadukkaaseen autonhoitoon ulottui koko maailmaan. Asemamme Pohjoismaissa, Hollannissa ja Saksassa vahvistui kautta Euroopan, ja nykyään Autoglym auttaa ylläpitämään autosankareita yli neljässäkymmenessä maassa

 3. NÄYTTELYAUTON KIILTOA KOTONA

  Loistavalta näyttäminen tietää hieman ylläpitoa ja pian kotiharrastajat halusivat autojensa pysyvän uudenveroisina. Vastasimme kysyntään luomalla kaupoista saatavan, helppokäyttöisten laatukäsittelyjen sarjan, jota täydennämme ja kehitämme edelleen. Nykyään Autoglym tarjoaa autoilijoille yli kuusikymmentä erikoistuotetta.

 4. HOVIHANKKIJA

  Korkeiden standardiemme ansiosta Kuningataräiti nimitti meidät 1991 hovihankkijakseen, mutta nöyrryimme aidosti meihin osoitetusta luottamuksesta, kun Walesin prinssi nimitti meidät samana vuonna hovihankkijakseen. Valmistuksemme Isossa-Britanniassa Isoa-Britanniaa varten merkitsi nopeaa kasvua ja uuden kodin löytämistä Letchworth Garden Citystä.

 5. MATKUSTUSTAVALLA EI OLE VÄLIÄ, MUTTA ON TÄRKEÄÄ, ETTÄ KIILTÄÄ

  1994 avasimme julkisten kulkuneuvojen liiketoimintayksikön kansakunnan busseja, linja-autoja ja junia varten.

 6. ELÄMÄ TIEN PÄÄLLÄ ON KOVAA, MUTTA ELINIKÄKIILTO (LIFESHINE) ON KOVEMPAA

  Olemme aina tienneet, että vain hienoin teknologia merkitsee kestävää hohtoa, ja 2004 saimme ajoneuvon täydellisesti suojaavan Elinikäkiilto (LifeShine) -järjestelmän valmiiksi. Korin, sisätilat ja lasin kattavilla käsittelyillä Elinikäkiilto (LifeShine) on pitänyt tuhannet autot yhtä kiiltävinä kuin ensiajolla kelistä riippumatta. Kolmas nimitys, tällä kertaa Kuningattaren hovihankkijaksi, piti meidät juhlatuulella.

 7. LOISTAVAA KOROSTUSTA

  Toistaiseksi paras vahamme. Sen jalostaminen kesti vuosia, mutta olemme niin omistautuneita hyvältä näyttämiselle. Autoglymin Korostusvaha (High Definition Wax) saatiin täydelliseksi lukemattomien koostumusten ja kuukausien testauksen jälkeen. Se oli reippaasti jäykkiä, hankalakäyttöisiä kilpailijoita edellä. Tuloksena OLI YKSINKERTAISESTI HIENOIN TUOTTEEMME

 8. PARANNELTU MESTARI

  Johtavalla kiillokkeellamme on ehkä legendaarinen maine maailman autoilijoiden joukossa, mutta 48 vuoden kuluttua meidän piti varmistaa, ettemme olleet itsetyytyväisiä. Käytimme vuosikausien kokemusta alkuperäiseen kahdeksan tuotteen valikoimaan asti, ja innovaatiotiimimme asetti uuden vertailukohdan autonhoitoon saatavalle korkeimmalle standardille. Superhartsikiillokkeen (Super Resin Polish) uusi koostumus teki parhaasta vielä paremman. On vaikea löytää autoharrastajan tallia, jossa ei ole tätä pulloa.

 9. MITÄ VANHEMMAKSI TULEMME, SITÄ PAREMMALTA NÄYTÄT

  2015 juhlimme 50. juhlavuottamme. Viisikymmentä jatkuvan innovaation vuotta ja monenlaisia tuotteita, jotka on suunniteltu tinkimättömästi antamaan kestävää kiiltoa. Juhlistimme tapahtumaa yhdessä moottoriurheilukumppanien kanssa ja kehitimme Vannesuojan (Wheel Protector), joka on erittäin hydrofobinen, kestävä kalvo ja minimoi jarrupölyn tarttumisen, joten vanteet pysyvät puhtaina kauemmin.

 10. THE ‘2016 Best Buy’

  Vasta lanseerattu Täydellinen ajovalojen kunnostussarja (Headlight Restoration Complete Kit) tunnustettiin Auto Expressissä '2016 Best Buy' -palkinnon voittajaksi. Maalinuudiste (Paint Renovator) ja Vannesuoja (Wheel Protector) saivat myös testiluokissaan kunniamaininnan.

Etsi jälleenmyyjä...

Osta verkosta tai anna postinumerosi lähimmän Autoglym-kauppiaan löytämiseksi