Magma

Värimuutosteknologia (Colour Transform Technology) reagoi korissa ja vanteissa oleviin rautahiukkasiin, joten ne voidaan huuhdella helposti pois syväpuhdistuksen tekemiseksi.

Ilman epäpuhtaudet pommittavat ajoneuvoasi jatkuvasti. Monet niistä ovat pienoisia rautahiukkasia, jotka näkyvät maalipinnalla pisteinä ja vanteilla jarrupölynä himmentäen niiden kiiltoa. Magman aktiiviset ainesosat muuttuvat punaisiksi reagoidessaan tällaisten rautahiukkasten kanssa ja irrottavat ne turvallisesti pinnasta, minkä jälkeen ne voidaan huuhtoa pois.

  1. Tarkista ennen kuin aloitat, että kori ja vanteet ovat viileät ja varjossa.
  2. Pese ensin ajoneuvo ja poista liika vesi.
  3. Sumuta Magmaa runsaasti korin, ikkunoiden ja vanteiden päälle.
  4. Odota 3–5 minuuttia, kun Magma reagoi pinnoilla oleviin rautahiukkasiin ja muuttuu punaiseksi alkaessaan irrottaa niitä.
  5. Hankaa koria pehmeällä, kostealla sienellä tai pesukäsineellä ja vanteita harjalla tai sienellä, ennen kuin huuhtelet ne perusteellisesti vedellä.

Huomaa: Magma reagoi rautahiukkasiin. Muunlaisten epäpuhtauksien, kuten puunmahlan tai pien, poistamiseen tulee käyttää Clay Detailing Complete Kit.

K: Kuinka Magma toimii?
V: Ilman epäpuhtaudet pommittavat ajoneuvoasi jatkuvasti. Monet niistä ovat pienoisia rautahiukkasia, jotka näkyvät maalipinnalla pisteinä ja vanteilla jarrupölynä himmentäen niiden kiiltoa. Magman aktiiviset ainesosat muuttuvat punaiseksi reagoidessaan tällaisten rautahiukkasten kanssa ja irrottavat ne turvallisesti pinnasta, minkä jälkeen ne voidaan huuhtoa pois.

K: Milloin Magmaa pitäisi käyttää?
V: Jos ajoneuvon maalipinta tuntuu karkealta tai jos huomaat maalipinnassa rautahiukkasia (oransseja tai ruskeita pisteitä, jotka näyttävät ruosteläiskiltä). Magma voidaan yhdistää syväpuhdistusprosessiin. 

K: Mihin Magmaa voi käyttää? 
V: Magmaa voi käyttää täysin turvallisesti kaikkiin ulkopintoihin. Se irrottaa tehokkaasti rautaepäpuhtaudet lasista, mutta sen ensisijainen toiminto on puhdistaa maalipinta ja vanteet.

K: Miten usein Magmaa pitäisi käyttää?
V: Voit käyttää Magmaa niin usein kuin tuntuu tarpeelliselta. Jos Magman käytön yhteydessä ei tapahdu näkyvää reaktiota, se merkitsee, ettei maalipinnassa ole rautaepäpuhtauksia.

K: Voiko Magmaa käyttää kalvopinnoitettuun autoon?
V: Emme suosittele Magman käyttöä kalvopinnoitettuihin autoihin.

K: Voiko Magmaa käyttää mattamaalipinnoille?
V: Kyllä, Magman käyttö on täysin turvallista ja tehokasta mattamaalipinnalle.

K: Mitä tapahtuu, jos Magma kuivuu ajoneuvon pinnalle?
V: Se ei ole ongelma. Vaikka tuote on kuivunut, se ei tahraa tai vahingoita ajoneuvoa. Kostuta tuote kostealla sienellä tai vesiletkulla, hankaa ja huuhtele pois. 

K: Voiko Magmaa käyttää puhdistussaven sijasta?
V: Magma reagoi rautahiukkasiin, jotka muodostavat huomattavan määrän ajoneuvon maalipintaan mahdollisesti tarttuneista epäpuhtauksista. Muunlaisten epäpuhtauksien, kuten puunmahlan tai pien, poistamiseen suosittelemme Clay Detailing Complete Kit käyttöä.

K: Voiko Magmaa käyttää vanteiden puhdistusaineen sijasta?
V: Magma on erittäin tehokas ja turvallinen vanteiden puhdistusaine. Se reagoi erittäin hyvin jarrupölyyn ja puhdistaa se tehokkaasti harjalla, pesukäsineellä tai -sienellä hangattaessa. Sitä on turvallista käyttää kaikenlaisiin vanteisiin ja pintoihin. Erittäin likaisten vanteiden perusteellisempaan puhdistukseen suosittelemme Clean Wheels.

K: Onko Magma pH-neutraali?
V: Kyllä. Se ei poista maalipinnalta vahakerroksia.

BEFORE & AFTER RESULTS

Before After

Product Video