Ultra High Definition Wax

Paras vahamme on nyt entistä parempi. Antaa maalipinnalle peilimäisen kiillon sekä enemmän yksityiskohtia, syvyyttä ja kestävyyttä.

Ultra High Definition tuotteet. Henkeäsalpaava lopputulos, ylellisen pehmeä pinta ja virkistävän viettelevät tuoksut. Ultra High Definition tuotteet tekevät autonhoidosta puhdasta nautintoa.

Nykyaikaisissa laboratorioissamme syntynyt Ultra High Definition Wax on pitkän ja perusteellisen kehitystyön tulosta, ja se on kaikkien aikojen hienoin vahamme. Me tiedämme, miten paljon mielihyvää vaikuttavan syvä ja kirkas maalipinta voi tuottaa. Tämän vuoksi Ultra High Definition Wax sisältää hienoimpia ainesosia, kuten karnaubaa, joiden ansiosta lopputulos nousee aivan omalle tasolleen. Se on, ja on aina ollut, Autoglymin tapa.

  1. Tarkasta puhdas ja kuiva maalipinta likaantumisen ja kevyiden naarmujen varalta ja käsittele tarvittaessa Surface Detailing Clay Kit tai Super Resin Polish.
  2. Kostuta mukana toimitetun levitystyynyn valkoinen puoli. Kasta levitystyynyä kevyesti astiassa olevaan vahaan ja levitä puhtaalle ja kuivalle maalipinnalle pyörittävin liikkein jättäen jälkeen ohuen tasaisen kerroksen. Älä käytä liikaa, sillä vahaa saattaa olla myöhemmin vaikea kiillottaa. Älä levitä maalaamattomalle kumi- tai muovipinnalle.
  3. Anna vahakalvon kuivua 10–15 minuuttia. Kiillota mukana toimitetulla Korkeateknisellä viimeistelyliinalla (Hi-Tech Finishing Cloth) ja käännä liinaa usein käytön aikana.
  4. Hoida vahapintaa pesemällä säännöllisesti Ultra High Definition Shampoo. Se poistaa lian mutta ei Ultra High Definition Wax.

Pese levitystyyny käytön jälkeen miedolla pesuaineella, huuhtele ja anna kuivua. Ei sovi mattamaalipinnalle.

K: Mitä on Tehokas syväpuhdistusvaha (Ultra High Definition Wax)?
V: Nykyaikaisissa laboratorioissamme syntynyt Ultra High Definition Wax on pitkän ja perusteellisen kehitystyön tulosta, ja se on kaikkien aikojen hienoin vahamme.  Me tiedämme, miten paljon mielihyvää vaikuttavan syvä ja kirkas maalipinta voi tuottaa. Tämän vuoksi Ultra High Definition Wax sisältää hienoimpia ainesosia, kuten karnaubaa, joiden ansiosta lopputulos nousee aivan omalle tasolleen.

K: Miten Ultra High Definition Wax poikkeaa Korostusvahasta (High Definition Wax)?
V: Tuotetutkimus- ja kehitystiimimme kehittää jatkuvasti uusia koostumuksia uusimmilla saatavilla olevilla tekniikoilla ja raaka-aineilla. Uusi Ultra High Definition Wax tuottaa entistä syvemmän kiillon ja on pehmeämmän koostumuksensa ansiosta helpompi levittää ja kiillottaa. Olemme myös kehittäneet uuden ergonomisen levittimen vahauksen helpottamiseksi.

K: Sisältääkö Ultra High Definition Wax karnaubavahaa?
V: High Definition Wax sisälsi karnaubavahaa. Ultra High Definition Wax sisältää laadultaan puhtaampaa, luonnonmukaisesti jalostettua karnaubavahaa.

K: Voinko käyttää Ultra High Definition Wax kerroksittain?
V: Kyllä. Vahaus voidaan helposti tehdä kerroksittain suojauksen lisäämiseksi. Jos pyrit lisäämään suojausta, on tärkeää levittää ohuita vahakerroksia yhden paksun vahakerroksen sijaan. Levitys ja poisto tulee huomattavasti vaikeammaksi, jos levität liikaa vahaa. Tarvitset vain ohuen kerroksen.

K: Voiko Tehokasta syväpuhdistusvahaa (Ultra High Definition Wax) levittää Super Resin Polish tai Ultra Deep Shine päälle? 
V: Kyllä. Kannustamme käyttäjiä kiillottamaan maalipinnan Super Resin Polish ennen Ultra High Definition Wax käyttöä, jotta pinta on varmasti erinomaisessa kunnossa ennen vahausta.

Emme kuitenkaan suosittele käyttämään Ultra High Definition Wax Syväkiillon (Ultra Deep Shine) päällä.

K: Voinko levittää Ultra High Definition Wax Erikoiskiiltosuojan Extra Gloss Protection päälle? 
V: Tämän vaiheen lisäämisestä auton hoitoon ei ole varsinaisesti hyötyä. Ultra High Definition Wax lisääminen Extra Gloss Protection päälle lisää kestävyyttä tuskin lainkaan. Lopputulos ei kärsi, mutta emme suosittele Ultra High Definition Wax käyttöä Extra Gloss Protection kanssa. Ne ovat vaihtoehtoisia maalipinnan vahaus- ja suojauskeinoja.

K: Kuinka pesen Ultra High Definition Wax levitysliinan?
V: Poista ensin kaikki liika vaha ja pese sitten laimealla lämpimän veden ja miedon pesuaineen liuoksella. Huuhtele huolellisesti ja ripusta kuivumaan. Pese konepesussa vaatteista erillään.

BEFORE & AFTER RESULTS

Before After

Product Video