Polar Wash

Turvallinen ja tehokas pesuaine painepesureihin

Suorituskykyisiä tuotteita, joita innoittaa täydellisyyteen pyrkiminen. Se on, ja on aina ollut, Autoglymin tapa.

Polar Wash on turvallinen ja tehokas pesuaine, jota pitää käyttää vaahtopistoolilla varustetulla painepesurilla esimerkiksi Autoglym Polar Blast -vaahdolla tehdyn esipesun jälkeen. Tämä vaikuttava puhdistusaine peittää ajoneuvosi vaahtokerroksella, joka helpottaa lian, saasteiden ja pien irrotusta.

1. Ennen toimien aloittamista tarkasta, että ajoneuvon kori ja pyörät tuntuvat viileiltä eivätkä ole suorassa auringonpaisteessa.

2. Suosittelemme esipesua Autoglym Polar Blastilla lian irrottamiseksi. Jos esipesua ei tehdä, huuhtele vedellä pahimman lian irrottamiseksi.

3. Polar Washia voidaan käyttää eri laimennoksina sen mukaan, miten tiheää vaahtoa halutaan. Emme kuitenkaan suosittele laimennosta, joka on voimakkaampi kuin 50:50. Säädä tarvittaessa vaahtopistoolin asetuksia vaahdon lisäämiseksi tai vähentämiseksi. 250 ml seosta riittää yleensä peittämään keskikokoisen auton.

4. Suihkuta Polar Washia ajoneuvon päälle helmasta aloittaen ja varmista, että kaikki ulkopinnat peittyvät, myös ikkunat ja vanteet.

5. Pesuaine alkaa irrottaa likaa kaikista pinnoista. Perusteellisin pesutulos saadaan hankaamalla vaahtoa sienellä tai pesukäsineellä.

6. Huuhtele perusteellisesti alhaalta ylös ja kuivaa.

Polar Washia voidaan käyttää vain vaahtopistoolilla varustetulla painepesurilla.
Painepesutuotteita ei ole suunniteltu pehmeäkuomuisiin avoautoihin käytettäviksi.
Huippuvinkki – Pinnoita pesun jälkeen Polar Sealilla vettähylkivän suojakerroksen muodostamiseksi

Mikä Polar Wash on?

Se on painepesurilla käytettävä pesuaine. Polar wash on kolmivaiheusen Polar-sarjan toinen vaihe (pesu). Sitä ennen  tehdään esipesu (Polar Blast) ja sen jälkeen suojaus (Polar Seal).

Miten Polar Wash eroaa Pressure Wash -painepesuaineesta?

Polar Wash korvaa Pressure Wash -painepesun. Sen koostumusta on muutettu edeltäjänsä koostumusta vahvemmaksi.

Miten Polar Wash -pesuaine eroaa Polar Blast- esipesuaineesta?

Kuten nimikin kertoo, Polar Blast on esipesuaine, joka poistaa suurimman lian ajoneuvon maalipinnasta. Se irroittaa likaa hellävaraisesti, eikä sitä hangata sienellä tai harjalla. Polar wash -pesuaine on prosessin seuraava vaihe, varsinainen pesu. Sen pesuteho on voimakkaampi ja se irroittaa tehokkaasti maantielian, kun pahin irtolika on ensin poistettu Polar Blast -esipesuaineella.

Onko Polar Wash pH-neutraali?

Ei ole. Se ei kuitenkaan poista Extra Gloss Protection kiiltovahaa, muita vahoja tai pinnoitteita.

Voiko Polar Washia käyttää laimentamattomana?

Kyllä, mutta suosittelemme kuitenkin 50/50 sekoitussuhdetta parahaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Kannattaa kokeilla erilaisia sekoitussuhteita, jotta löytää itselleen sopivan ja mieluisan.

Voiko Polar Blastia lisätä painepesurin säiliöön?

Kyllä, mutta on syytä korostaa, että vaahdon runsaus riippuu painepesurin suorituskyvystä ja virtaussuhteista sekä veden kovuudesta. Vaahdottimelle suositeltu 50/50 sekoitusuhde on hyvä lähtökohta myös painepesurin säiliöön.

Onko Polar Wash runsasvaahtoista?

Kyllä, sen vaahto on erittäin runsasta, jolloin on helppo nähdä,jos joku kohta on jäänyt käsittelemättä. Polar Washin pesuteho on voimakkaampi kuin vaikkapa Polar Blast -esipesuaineen, mutta sen vaahto ei kuitenkaan ole yhtä runsasta ja pysyvää.

Voiko Polar washia käyttää ilman sientä tai pesukinnasta?

Kyllä, jos ajoneuvo on vain vähän likainen tai pesuvälit ovat lyhyitä. Pinttyneen kuran ja maantielian poistamiseen suosittelemme sienen tai pesukintaan käyttämistä.

Voiko Polar Washia käyttää ilman painepesuria?

Polar Wash on suunniteltu käytettäväksi erityisesti painepesurin kanssa. Käsinpesuun suosittelemme muita pesuaineitamme.

Onko vaahdotuspistooli välttämätön kun käytetään Polar Washia?

Suosittelemme joko vaahdotuspistoolin tai vaahdotinpullon käyttöä yhdessä painepesurin kanssa. Näin saadaan optimaalinen vaahto.

Product Video