Polar Blast

Painepesurilla tai vaahdottimella levitettävä paksu lumimainen esipesuvaahto.

Polar Blast on 2,5 litran pakkauksessa myytävää esipesuvaahtoa, joka levitetään vaahdotuspistoolilla varustetulla painepesurilla. Se peittää ajoneuvon runsaalla vaahdolla, joka tarttuu maalipintoihin ja irrottaa lian ja kuran ennen varsinaista pesua. Tämä vähentää kuraisia kohtia sienellä tai pesukäsineellä pestäessä syntyvien naarmujen ja pyörrejälkien vaaraa. Polar Blastia voidaan käyttää shampoon sijasta, kunhan ajoneuvo ei ole erittäin likainen. Tällöin huuhtele ajoneuvo ensin vedellä uloimman likakerroksen poistamiseksi.

Polar Blastin pH-arvo on neutraali, joten se ei irrota pinnoissa jo olevia kiilloke- tai vahakerroksia

  1. Tarkista ennen kuin aloitat, että kori ja vanteet ovat viileät ja varjossa.
  2. Polar Blast voidaan käyttää eri laimennoksina sen mukaan, miten tiheää vaahtoa halutaan. Kannattaa aloittaa lisäämällä vaahtoruiskuun 100 ml tuotetta ja 500 ml vettä. Säädä vaahtoruiskun asetuksia tarvittaessa vaahdon lisäämiseksi tai vähentämiseksi.  
  3. Suihkuta äPolar Blast ajoneuvon päälle helmasta aloittaen ja varmista, että kaikki ulkopinnat peittyvät, myös ikkunat ja vanteet. 
  4. Jätä Polar Blast irrottamaan likaa 10 minuutiksi, mutta älä anna sen kuivua ajoneuvon päälle.
  5. Huuhtele perusteellisesti alhaalta ylös.

K: Mitä Polar Blast on?
V: Polar Blast on lumivaahtoa, jota voidaan levittää painepesurilla tai vaahtoruiskulla. Se peittää ajoneuvon runsaalla vaahdolla, joka tarttuu maalipintoihin ja irrottaa lian ja kuran ennen varsinaista pesua. Tämä vähentää kuraisia kohtia sienellä tai pesukäsineellä pestäessä syntyvien naarmujen ja pyörrejälkien vaaraa. Polar Blast voidaan käyttää shampoon sijasta, jos ajoneuvo ei ole erittäin likainen. Ajoneuvo tarvitsee vain huuhdella ensin vedellä uloimman likakerroksen poistamiseksi.

K: Onko Polar Blast pH-neutraali?
V: Kyllä, sen pH on neutraali eikä se siten poista vahaa.

K: Käytetäänkö Polar Blast shampoon sijasta?
V: Polar Blast on koostettu ennen kaikkea uudeksi esipesutuotteeksi. Kun sitä käytetään ennen tavallista Autoglym-shampoota, paksu lika ja epäpuhtaudet irtoavat ja liikennesaasteiden kalvo alkaa hajota. Tämä vähentää huomattavasti sen riskiä, että epäpuhtaudet naarmuttaisivat maalipintaa, kun hankaat shampoovaahtoa pesusienellä tai -käsineellä.

Suosittelisimme sen käyttöä shampoon sijasta vain, jos maalipinnalla on vain vähän likaa. Varmista tällöin, että huuhtelet ensin ajoneuvon runsaiden epäpuhtauksien poistamiseksi.

Pyry (Polar Blast) on tarkoitettu painepesurilla käytettäväksi emmekä suosittele sen käyttöä sangosta.

K: Pitäisikö Polar Blast tuottamaa vaahtoa hangata?
V: Emme suosittele hankaamista esipesuvaiheessa. Jätä vaahto vaikuttamaan maalipintaan enintään 10 minuutiksi. Näin Polar Blast pääsee pehmentämään ja irrottamaan turvallisesti lian, joka huuhdellaan sitten pois painepesurilla.

Jos ajoneuvon pinnalla on vain vähän likaa ja tuotetta käytetään shampoon sijasta: Huuhtele ensin ajoneuvo ennen Polar Blast käyttöä. Voit joko jättää sen vaikuttamaan hetkeksi ja huuhtoa pois hankaamatta tai hangata pesusienellä tai -käsineellä ennen huuhtomista.

K: Mikä on Polar Blast suositeltava laimennussuhde?
V: Tämä riippuu useista tekijöistä, mm. siitä, paljonko vaahtoa haluat, painepesurin asetuksista ja vesijohtoveden kovuudesta.

Yhteenvetona Polar Blast on kehitetty toimimaan laimentamattomana tuotteena tai enintään 1:10 veteen laimennettuna. Olemme olleet hyvin tyytyväisiä tuotteen suorituskykyyn laimennussuhteella 1:5.

Laimenna etukäteen noin ½ litraa liuosta ja täytä sillä vaahtoruiskun pullo.

K: Voiko tätä tuotetta käyttää sangosta eikä painepesurilla?
V: Polar Blast on suunniteltu ja koostettu painepesuriin liitetyllä vaahtoruiskulla käytettäväksi. Emme suosittele käyttämään tätä tuotetta sangosta.

Polar Blast (263.74 kB)

Product Video