Polar Seal

Suojaava, hydrofobinen päällyste nopeaa, helppoa ja kiiltävää viimeistelyä varten

Suorituskykyisiä tuotteita, joita innoittaa täydellisyyteen pyrkiminen. Se on, ja on aina ollut, Autoglymin tapa.

Polar Seal on suojaava päällyste, joka on valmistettu erityisesti käytettäväksi vaahtopistoolilla varustetun painepesurin kautta. Suosittelemme Polar Seal -tuotteen käyttämistä lopullisena vaiheena sen jälkeen kun ajoneuvo on esipesty Polar Blast -tuotteella ja pesty Polar Wash -tuotteella. Se luo hydrofobisen pinnan ja saa aikaan vesipisaroita pinnalle, mikä vähentää auton kuivumisaikaa. Suihkuta puhtaan, märän ajoneuvon pinnalle. Huuhtele pois ja kuivaa antaen tulokseksi kiiltävän viimeistelyn

Vältä puhtaan (laimentamattoman) tuotteen kosketusta pintojen, kuten asfaltin, kivettyjen pintojen tai betonin, kanssa.

1. Ennen toimien aloittamista tarkasta, että ajoneuvon kori ja pyörät ovat viileitä niiden koskettamiseksi ja poissa suorasta auringonpaisteesta.

2. Suosittelemme aloittamista käyttämällä lumivaahtoa, kuten Autoglym Polar Blast, lian irrottamiseksi varoen, minkä jälkeen voidaan käyttää Polar Wash -tuotetta kaiken maalipinnalla olevan lian ja saasteen irrottamiseksi.

3. Tarvitaan vain pieni määrä Polar Seal -tuotetta. Kaada enintään 40 ml (kolme korkillista) vaahtopulloon, ja lisää sen jälkeen vähintään 200 ml vettä. Tämän pitäisi olla riittävä liuos ajoneuvosi kattamiseksi. Ei ole hyödyksi käyttää enempää kuin 40 ml, sillä se voi vaikuttaa viimeistelyyn.

4. Suihkuta Polar Seal -tuotetta puhtaan, märän ajoneuvon pinnalle varmistaen, että katetaan kaikki pinnat, mutta vältä levittämistä suoraan tuulilasiin.

5. Huuhtele ja kuivaa autosi kiiltävän hydrofobipäällytysksellä suojatun, viimeistellyn pinnan paljastamiseksi. Auto on kuivattava kangaspalasella eikä sitä saa jättää kuivumaan ilmassa, muuten pinnalle voi muodostua vesiläikkejä.

6. Käytä Autoglymin pikalasinpesua tuulilasin puhdistamiseksi ja kuivaa tuulilasin pyyhkimet varmistaen, että ei jää tahroja.

Polar Seal -tuote ei sovi käytettäväksi pehmeäkuomuisiin avoautoihin.

Mikä Polar Seal on?

Se on suojaava pinnoite, jota käytetään painepesurissa. Se on Polar-sarjan kolmas vaihe, joka suojaa ajoneuvon maalipinnan esipesun ja varsinaisen pesun jälkeen.

Onko Polar Seal turvallinen vahatulle maalipinnalle?

Kyllä, Polar Seal on turvallinen ja sitä voidaan käyttää vahatulle ajoneuvolle. Vahaa tai muuta suojaavaa pinnoitetta ei tarvitse poistaa ennen Polar Sealin käyttöä.

Onko Polar Seal pH-neutraali?

Kyllä, Polar Seal on pH-neutraali, ja sitä voidaan käyttää ajoneuvon kaikille ulkopinnoille tuulilasia lukuunottamatta.

Korvaako Polar Seal vahan?

Polar Seal on kestävä, vettä ja likaa hylkivä pinnnoite. Se ei kuitenkaan tarjoa samanlaista pitkäkestoista suojaa kuin esimerkiksi Ultra High Definition vaha tai Extra Gloss Protection kiiltovaha.

Pitääkö Polar Seal hangata ajoneuvon pintaan?

Se ei ole tarpeen. Ajoneuvon tulee olla puhdas, suosittelemme Polar Blast esipesua ja Polar Wash pesuainetta. Polar Seal suihkutetaan ajoneuvon ulkopinnoille tuulilasia lukuunottamatta ja huuhdellaan sen jälkeen heti pois. 

Mikä on Polar Sealille suosteltu sekoitussuhde?

Suosittelemme ehdottomasti käyttämään korkeintaan 40 ml Polar Sealia 200 ml:n vettä. Jos ainetta on liikaa, pinnasta voi tulla läikikäs ja vaikuttaa tuotteen tehoon. Suurempi määrä ei lisää kiiltoa tai kestävyyttä.

Miksi Polar Sealia ei suositella käytettäväksi tuulilasiin?

Polar Seal sisältää silikoneja, jotka saattavat aiheuttaa tahroja, kun tuulilasinpyyhinten sulat hankaavat tuulilasia. Suosittelemme tuulilasin puhdistamista Polar Sealin käytön jälkeen.

Kuinka pitkäksi aikaa Polar Seal kannattaa jättää maalipinnalle?

On tärkeää, että tuotteen ei anneta kuivua maalipinnalle. Kun ajoneuvo on käsiteltu Polar Sealilla, se tulisi huuhdella välittömästi.

Voiko Polar Sealia käyttää vanteille ja korin muoviosille?

Kyllä, tuulilasia lukuunottamatta Polar Sealia voi käyttää kaikille ajoneuvon ulkopinnoille.

Voiko Polar Sealin jättää painepesurin vaahdotuspulloon odottamaan seuraavaa käyttökertaa?

Suosittelemme tekemään liuosta vain yhteen käsittelyyn tarvittavan määrän kerrallaan. Käytön jälkeen vaahdotuspullo tulisi myös huuhdella huolellisesti.

Kuinka usein Polar Sealia tulisi käyttää?

Polar Sealin kerrostamisesta ajoneuvon pintaan ei ole hyötyä. Suosittelemme uusintakäsittelyä, kun vesi ei enää helmeile maalipinnalla, korkeintaan kuukauden välein.

Polar Seal (288.74 kB)

Product Video