Polar-käsine (Polar Mitt)

Polar-käsineen (Polar Mitt) ultrapehmeät ja imukykyiset mikrokuitusäikeet tuottavat tahrattoman tuloksen. Polar-käsine (Polar Mitt) on konepestävä ja sen mukana tulee pesu- ja säilytyspussi, jossa käsine pysyy puhtaana kuivauksen ja säilytyksen aikana. Täydellinen Polar-pesun (Polar Wash) työpari.

Polar-käsine (Polar Mitt) on valmistettu korkealaatuisesta mikrokuitupuuvillasta, joten se pysyy märkänäkin kevyenä ja helpottaa auton pesua. Käsine on hyvin imukykyinen ja tuottaa runsaasti saippuavaahtoa pesun tehostamiseksi. Kaventuva resori ja saumatut sormitilat antavaa mukavuutta ja istuvuutta.

Polar-käsineen (Polar Mitt) mukana tulee pesupussi, joka suojaa käsinettä pesussa (konepestävä 40 asteessa) ja vajassa tai autotallissa säilytettäessä varmistaen, ettei käsine likaannu säilytyksen aikana.

Polar-käsine (Polar Mitt) on Polar-pesun (Polar Wash) täydellinen työpari. Levitä Polar-pesua (Polar Wash) painepesurilla ja vaahdota Polar-käsineellä (Polar Mitt) auton täydellisen Polar-käsittelyn tekemiseksi.

Polar-käsineen (Polar Mitt) voi konepestä 40 asteessa.

Neuvomme pesemään sen liinoista tai herkistä materiaaleista erillään.

Polar-käsineen (Polar Mitt) voi halutessaan pestä käsin kylmässä tai lämpimässä vedessä.

Jätä pesun jälkeen Polar-käsine (Polar Mitt) pussiin ja ripusta kuivumaan.

Pussi estää myös epäpuhtauksien pääsyn käsineeseen säilytyksen aikana, joten vältät auton naarmuuntumisen seuraavassa pesussa.

Tärkeää: Älä käytä voimakkaiden pesuaineiden tai vanteenpuhdistusaineiden kanssa.

K: Mistä materiaalista Polar-käsine (Polar Mitt) on valmistettu?
V: Polar-käsine (Polar Mitt) on valmistettu mikrokuitupuuvillasta ja hienosäikeisestä polyesteristä, ja se on kevyttä materiaalia.

K: Minkä tuotteiden kanssa Polar-käsinettä (Polar Mitt) voi käyttää?
V: Polar-käsinettä (Polar Mitt) on parasta käyttää Polar-pesun (Polar Wash) kanssa, mutta sitä voi käyttää muidenkin Autoglym-autoshampoiden kanssa.

K: Mitä eroa on Polar-käsineellä (Polar Mitt) ja Mikrokuituisella pesukäsineellä (Microfibre Wash Mitt)?
V: Polar-käsine (Polar Mitt) on laadukkaampi tuote, joka on suunniteltu täydentämään Polar-valikoimaa. Se on valmistettu laadukkaammista materiaaleista ja siinä on sormipaikat paremman istuvuuden takaamiseksi. Sen mukana tulee pesupussi, jota voi käyttää myös säilytykseen.

K: Voiko Polar-käsineen (Polar Mitt) pestä koneessa?
V: Kyllä, Polar-käsineen (Polar Mitt) voi konepestä enintään 40 asteessa.

K: Mikä on Polar-käsineen (Polar Mitt) paras pesu- ja säilytystapa?
V: Suosittelemme käyttämään pesupussia Polar-käsineen (Polar Mitt) konepesussa, ja sen voi pestä myös käsin. Pesupussia voi käyttää myös säilytyspussina, jotta käsine pysyy puhtaana.

K: Miksi Polar-käsineen (Polar Mitt) keskellä on sauma?
V: Sauman tarkoituksena on parantaa otetta pesuprosessin aikana. Sauma antaa parempaa hallintakykyä ja tehostaa auton pesua.

K: Irtoaako Polar-käsineestä (Polar Mitt) väriä konepesussa?
V: Ei, mutta pese se aina erikseen äläkä käytä huuhteluainetta.

K: Voiko Polar-käsineen (Polar Mitt) pestä muiden liinojen kanssa?
V: Kyllä, Polar-käsineen (Polar Mitt) voi pestä liinojen kanssa, joita ei ole käytetty hankaavien aineiden (kiillokkeiden) kanssa.

K: Millainen takuu Polar-käsineellä (Polar Mitt) on?
V: Alan vakiotakuu, jos se soveltuu. Muuten ei takuuta.

K: Onko Polar-käsineen (Polar Mitt) käyttö turvallista?
V: Kyllä, sen laatumateriaali on pehmeää ja imukykyistä ja se pesee tehokkaasti naarmuttamatta autoa.