Hi-Tech Kuivauslasta (Hi-tech Flexi Water Blade)

Nopein tapa poistaa vettä auto pinnoilta ja erityisen hyödyllinen suurten ajoneuvojen kuivauksessa, joissa on paljon tasaisia pintoja.

Silikonirakenne on täydellinen yhdistelmä jäykkyyttä ja joustavuutta auton ulkomuotojen myötäilyyn. Koska siinä ei ole kovia pintoja, kuivauslasta on täydellisen turvallinen käyttää eikä naarmuta tai jätä jälkiä sillä ehdolla, että auto on pesty perusteellisesti.

Älä käytä sadeveden tai lumen poistamiseen siinä mahdollisesti esiintyvien epäpuhtauksien takia.

Ammattilaisvinkki: Joustavien silikonilastojen maine on ollut huono vuosien varrella, mutta usein väärinkäytön seurauksena. Kuivauslasta voi naarmuttaa vain silloin, kun aluetta ei ole puhdistettu kunnolla ja lika on tarttunut kuivauslastaan, jota on vedetty maalipintaa pitkin. Pidä maalipinta ja Hi-Tech Flexi Blade -Kuivauslasta puhtaina, niin sinulle ei tule edellä mainittuja ongelmia.

Hoito-ohjeet:

Huuhtele lasta usein puhtaalla vedellä varmistaaksesi, ettei kuivauslastassa ole epäpuhtauksia.

K: Naarmuttaako Hi-Tech kuivauslasta autoani?
V: Ei, Hi-Tech Flexi Water Blade -Kuivauslasta ei naarmuta autoasi, kunhan varmistat ennen käyttöä, että ajoneuvo ja kuivauslasta ovat täysin puhtaita, eikä niiden pintoihin ole tarttunut likaa tai muita epäpuhtauksia.