Rapid Aqua Wax Complete Kit

Nopein tapa saavuttaa kestävä kiilto.

Rapid Aqua Wax -Sumutettava kiiltovaha on mullistava keksintö autonhoidossa. Tätä karnaubapohjaista vahaa voi levittää suoraan pestyn kostean auton pinnalle. Tuote antaa loistavan viimeistelyn murto-osassa ajasta verrattuna perinteiseen käsin tehtyyn vahaukseen. Sillä voidaan suojata kaikki ulkopinnat, mm. maali-, muovi-, kumi- ja lasipinnat. Näin voit olla jatkossakin ylpeä autostasi.

Tuote on Auto Express -lehden pikavahatestin 'Best Buy' -maininnan voittaja 2015.

Sisältää aitoa karnaubavahaa.


Sisältö:

  • 500 ml Rapid Aqua Wax -Suihkutettavaa kiiltovahaa
  • 2 kpl sinistä mikrokuituliinaa
  1. Pese ajoneuvo Autoglym shampoolla ja jätä pinta kosteaksi.
  2. Ravista hyvin ja levitä Rapid Aqua Wax -Suihkutettavaa kiiltovahaa säästeliäästi kaikille ulkopinnoille lukuun ottamatta tuulilasia. 2–3 suihkausta kuhunkin pintaan riittää.
  3. Levitä puhtaalla mikrokuituliinalla Rapid Aqua Wax -Suihkutettava kiiltovahaa, kunnes sitä on kaikilla pinnoilla tasainen kerros.
  4. Kiillota puhtaalla, kuivalla mikrokuituliinalla.
  5. Ota sitten muutama askel taaksepäin ja ihaile.

K: Onko Rapid Aqua Wax -Suihkutettavaa kiiltovaha (märkävaha) aito vaha vai onko se kiilloke, ja suositteletteko sen käyttöä High Definition Wax -HD-Kovavahalla tehtävien käsittelyjen välillä?
V: Rapid Aqua Wax -Sumutettava kiiltovaha on vaha eikä kiilloke. Aqua-vaha sisältää karnaubavahaa ja sopii mainiosti täydennyskäsittelyihin High Definition Wax -HD-Kovavahalla tehtävien vahausten välillä.

K: Voiko Rapid Aqua Wax -Suihkutettavaa kiiltovahaa käyttää kevytmetallivanteisiin?
V: Kyllä, Rapid Aqua Wax -Suihkutettavaa kiiltovahaa voi käyttää kevytmetallivanteisiin.

K: Voiko Rapid Aqua Wax -Suihkutettavaa kiiltovahaa käyttää Super Resin Polish -Puhdistavan yleisvahan yhteydessä auton pesun ja kuivauksen jälkeen?
V: Kyllä, jos auto on käsitelty Super Resin Polish -Puhdistavalla yleisvahalla, niin seuraavalla kerralla kun auto pestään, niin sen yhteydessä voidaan käyttää Rapid Aqua Wax -Suihkutettavaa kiiltovahaa (pikavahaa) täydennysvahana kiillon palauttamiseksi. Rapid Aqua Wax -Suihkutettavaa kiiltovaha (pikavaha) pitää aina levittää kostealle maalipinnalle, joten sen ihanteellisin käyttö on auton pesun yhteydessä.

K: Poistaako Rapid Aqua Wax -Suihkutettava kiiltovaha Extra Gloss Protection -Huippukiiltävän suojauksen?
V: Ei, Rapid Aqua-Wax -Suihkutettava kiiltovaha ei poista Extra Gloss Protection -Huippukiiltävää suojausta. Aqua-vaha (Aqua Wax) jää olemassa olevan vahan päälle ja tuo uuden viimeistelyn pintakerroksen.

K: Miten Rapid Aqua Wax liinat pestään?
V: Rapid Aqua Wax mikrokuituliinat pestään pesukoneessa matalassa lämpötilassa pesunesteellä (pyykinpesu nesteellä), eikä siis jauheella. Älä käytä pehmentäviä huuhteluaineita.

Product Video