Rapid Detailer

Maailman merkittävimmissä autotapahtumisse tällä toutteella poistetaan nopeasti lievät epäpuhtaudet ja sormenjäljet.

Rapid Detailer poistaa lievät epäpuhtaudet, palauttaa kiillon ja jättää pinnalle suojaavan polymeerikerroksen. Se on ohittamaton kunnossapitotuote kaikille ulkopinnoille, mm. maali-, kumi-, muovi-, kromi-, hiilikuitu- ja lasipinnoille. Sitä voidaan käyttää myös savipatukan liukasteena.

Jos autosi ei ole täysin puhdas, Rapid Detailer -Pikakiilloitusvaha sopii erinomaisesti tähän pinnan viimeistelyyn. Se ei poista kiillokkeita, vahoja tai pinnotteita, eikä vaikuta niihin, vaan itse asiassa täydentää olemassa olevaa suojaa.

Voit käyttää sitä myös kumiin, muoviin, paljaaseen metalliin ja kromiin. Jos olet vienyt autosi näyttelyyn tai sitä esitellään jossain, tämä on täydellinen tuote palauttamaan autosi 100-prosenttiseen kuntoon. Jos olet nähnyt, miten hoidamme autoja näyttelyssä, olemme käyttäneet Rapid Detailer, joka on suosikkituotteemme. Kun käytät lisäksi Korkeateknistä viimeistelyliinaa (Hi-Tech Finishing Cloth), lopputulos on täydellinen.

Rapid Detailer on myös erinomainen savestusliukaste ja se kuuluu Surface Detailing Clay Kit.

Ammattilaisvinkki: Jos maalipinta on himmeä, se on pestävä ja kiillotettava ensin. Sitten voit käyttää Rapid Detailer kiillotetun ulkonäön ylläpitoon.

Tarkkuuspuhdistukseen:

  1. Ravista hyvin ja suihkuta hieman viileille pinnoille.
  2. Levitä maalipinnalle Hi-Tech Finishing Cloth -mikrokuituliinalla, kääntäen sitä säännöllisesti.
  3. Nauti tuotteen hedelmäisestä tuoksusta.

Savestusliukasteena:

Noudata Surface Detailing Clay Bar -Savestussarjan mukana tulevia ohjeita. Varmista jatkuva voitelu pitämällä maalipinta kosteana Rapid Detailer tuottella.

K: Voinko Rapid Detailer rasvaisia sormenjälkiä muuten puhtaasta ajoneuvosta?
V: Rapid Detailer on ihanteellinen lika- tai rasvakohtien puhdistukseen ja viimeistelee näyttelyauton ulkonäön