Ultra Deep Shine

Tämä vaha on suunniteltu etenkin tummille autoille, sillä se poistaa pieniä naarmuja, pyörrejälkiä ja hapettumia, jättäen maalipinnan sileän kiiltäväksi sekä palauttaa alkuperäistä väriä ja kiiltoa.

Available In Product Volume :

  • 500ml

Ultra Deep Shine -Syväkiilto on vaha, joka on tarkoitettu käytettäväksi erityisesti tummille autoille, joissa on paljon pyörrejälkiä, hiusnaarmuja tai hologrammeja.

Sen monipuolinen koostumus kiillottaa ja suojaa yhdellä kertaa. Tästä syystä Ultra Deep Shine -Syväkiillon jälkeen ei tarvita Extra Gloss Protection -Huippukiiltävää suojausta tai High Definition Wax -HD-Kovavahaa.

Ammattilaisvinkki: Älä anna tuotteen kuivua maalipinnalla pitkään. Levitä tuote pinnalle ja anna kuivua, jonka jälkeen pyyhi välittömästi pois. Jos käytetään Super Resin Polish -Puhdistavaa yleisvahaa, niin Ultra Deep Shine -Syväkiiltoa ei tarvitse käyttää.

  1. Shake well, then apply to clean, cool paint with a cotton cloth or polish applicator, using a light circular motion.
  2. Apply to one panel at a time, increasing pressure to remove minor imperfections.
  3. Allow to dry to a haze then buff to a high gloss using a Hi-Tech Finishing Cloth before moving onto the next section.

Q: Do I apply Extra Gloss Protection over Ultra Deep Shine?
A: No, Ultra Deep Shine is a stand-alone product and the use of Extra Gloss Protection or High Definition Wax is not recommended.

Q: How often can Ultra Deep Shine be used without damaging paintwork?
A: Ultra Deep Shine will not damage the paintwork of your car.  It can be reapplied when the surface ceases to repel water, or an enhancement to the shine is required.                                                        

Product Video