Vinyylin- Ja Kuminhoitoaine (Vinyl & Rubber Care)

Palauttaa alkuperäisen pintavärin ja suojaa kojelaudan ja muut sisätilojen muovi- ja kumiosat kirkkaalla pinnoitteella.

Maalipinnan tapaan auton sisätilatkin on suojattava. Ajan mittaan aurinko voi haalistaa, kuivattaa ja saada nämä pinnat halkeilemaan. Vinyl & Rubber Care -Vinyylin- ja kuminhoitoaine varmistaa, että nämä alueet pysyvät suojattuina. Sitä voidaan käyttää antamaan korkean tai alhaisen kiillon ja se on raikkaan sitruunan tuoksuinen.

Tämä helppokäyttöinen hoitoaine puhdistaa hellävaraisesti ja muodostaa suojakalvon, sekä palauttaa haalistuneiden muovi- ja kumipintojen ulkonäön.

Vinyl & Rubber Care -Vinyylin ja kuminhoitoaine on myös erinomainen moottorin ulkonäköä ehostettaessa. Sen jälkeen, kun puhdistus on suoritettu Engine & Machine Cleaner -Moottori- ja konepuhdistusaineella, niin suihkuta Vinyl & Rubber Care -Vinyylin ja kuminhoitoainetta märän moottorin päälle ja anna kuivua.

Ammattilaisvinkki: Käytä tätä tuotetta kumisiin ovitiivisteisiin talvella, niin ne eivät tartu pakkasella kiinni.

  1. Ravista tuotetta hyvin ja käytä sisätilojen muovi-, kumi- ja vinyylipintojen puhdistamiseen. Älä kuitenkaan käytä hallintalaitteisiin, ohjauspyöriin, polkimiin tai mattoihin. Jos kohtaan on vaikea päästä, suihkuta suoraan liinalle tai Täydelliselle kiillotustyynylle (Perfect Polish Applicator) liian suihkutuksen välttämiseksi.
  2. os haluat korkean kiillon, levitä runsaasti ja anna kuivua, jonka jälkeen hankaa kevyesti kuivalla mikrokuituliinalla. Jos haluat alhaisen kiillon, levitä ainetta säästeliäästi ja poista heti ylimääräinen aine mikrokuituliinalla.

Moottoritila:
Sen jälkeen, kun puhdistus on suoritettu Engine & Machine Cleaner -Moottori- ja konepuhdistusaineella, niin suihkuta tuotetta märän moottorin päälle ja anna kuivua.

K: Miten kojelaudan pintaa saa mattapinnan?

V: Autoglymin Vinyl & Rubber Care -Vinyylin ja kumin hoitoaineella saadaan muoviosiin joko korkea- tai matalakiiltoinen pintaviimeistely. Pullon taustapuolen etiketissä on ohjeet parhaan viimeistelyn saamiseksi.

K: Suojaako Vinyl & Rubber Care -Vinyylin ja kuminhoitoaine UV-säteiltä?

V: Kyllä, Vinyl & Rubber Care -Vinyylin ja kumin hoitoaine (antaa jonkin verran lyhytaikaista UV-suojaa.

Product Video