Tervan-, Pien- Ja Liimanpoistoaine (Intensive Tar Remover)

Turvallinen ja nopeatehoinen ratkaisu itsepintaisten pikitäplien, liimajäämien, kynäjälkien sekä öljy- ja polttoainetahrojen poistoon sisältä ja ulkoa.

Lämpimällä säällä tienpinnasta voi irrota pikeä, joka jää kiinni auton koriin ja jota on vaikea irrottaa pelkällä autoshampoolla. Nämä pikijäämät näkyvät erityisen hyvin vaaleanvärisissä autoissa ja voivat pilata puhtaan auton ulkonäön.

Intensive Tar Remover -Tervan-,Pien- ja liimanpoistoaine voi irrottaa auton ulkopinnalta piki- ja liimajäämiä sekä polttoaine- ja mahlatahroja.

Sitä voidaan käyttää autosi sisätiloissa poistamaan musteen, purukumin, liiman jäämät ja öljytahrat istuimilta, matoilta ja kovilta pinnoilta.

Ammattilaisvinkki: Käytä kiilloke- ja vahajäämien poistoon kumi- ja muovipinnoilta.

Ulkokäyttö:

  1. Levitä suoraan pikitahroihin puhtaalla puuvillaliinalla.
  2. Pikitahrat liukenevat ja alkavat valua. Anna vaikuttaa 1–2 minuuttia ja pyyhi tai pese pois. Paksut vaha-, öljy-, polttoainetahrat tai liimajäänteet voivat vaatia hellävaraista hankausta.

Sisäkäyttö:

  1. Testaa kankaan värinkestävyys pienellä huomaamattomalla alueella. Levitä puhtaalle puuvillaliinalle ja pyyhi tahran keskustaa kohti.
  2. Hiero varoen puhtaalla liinalla poistaaksesi jäämät ja jätä käsitelty pinta kuivumaan.
  3. Puhdista käsitelty kangas Interior Shampoo -Sisäpesuaineella Intencive Tar Remover puhdistusaine jäämien poistamiseksi puhdistettavalta pinnalta.

K: Voinko käyttää Intensive Tar Remover -Tervan-, pien- ja liimanpoistoainetta kovien pikitäplien poistamiseen kevytmetallivanteista ja renkaista?
V: Kyllä, Intensive Tar Remover -Tervan-, pien- ja liimanpoistoainetta voi käyttää kovien pikitäplien poistamiseen kevytmetallivanteista ja renkaista.

K: Voinko käyttää Intensive Tar Remover -Tervan-, pien- ja liimanpoistoainetta tahrojen poistamiseen sisätiloista?
V: Kyllä, Intensive Tar Remover -Tervan-, pien- ja liimanpoistoaine irrottaa hyvin rasvatahrat verhouskankaista. Levitä sitä tahraan ja hankaa sisäkäyttöön tarkoitetulla sienellä tai Hi-Tech Interior Microfibre sisätilojen mikrokuituliinalla. Kun näin on tehty, suosittelemme koko istuimen tai maton puhdistamista Interior Shampoo -Sisäpesuaineella tasaisen puhtaan tuloksen saamiseksi.

K: Voiko Intensive Tar Remover -Tervan-, pien- ja liimanpoistoaineella poistaa korista liimajäänteitä?
V: Kyllä, Intensive Tar Remover -Tervan-, pien- ja liimanpoistoaineella irrottaa hyvin koriin tarttuneen liiman. Levitä Intensive Tar Remover -Terven-, pien- ja liimanpoistoaine käsiteltävään kohtaan ja anna liota hetken. Liiman pitäisi irrota kohteesta. Viimeistele sitten pyyhkimällä käsitelty kohta varovasti Hi-Tech Interior Microfibre mikrokuituliinalla.

Product Video