Sivustomme käyttää evästeitä muun muassa tiedon analysointia varten, markkinointitarkoituksiin sekä parhaan käyttäjäkokemuksen takaamiseksi. Lisätietoa käyttämistämme evästeistä ja siitä, miten voit muuttaa evästeasetuksia löydät täältä. Sivuston käyttöehdot löydät täältä.Hyväksy ja sulje

Autoglym Tietosuojaa ja yksityisyyttä koskevat periaatteet

Päivitetty: 12.11.2018

Yleistä

Nämä tietosuojaa ja yksityisyyttä koskevat periaatteet sisältävät tietoa siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi, kun olemme yhteydessä kanssasi ja kun käytät tuottamaamme verkkosivustoa:

(myöhemmin: ”sivustomme”).

Autoglym on sitoutunut suojelemaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi sekä toimimaan tietosuojalain mukaisesti. Näissä tietosuojaa ja yksityisyyttä koskevissa periaatteissa kerrotaan, miten käsittelemme sinulta tai sinusta keräämiämme tai itse luovuttamiasi tietoja. Lue periaatteet huolellisesti, jotta ymmärrät, mitä tietoja keräämme, miten käytämme niitä ja kenen kanssa jaamme ne. Näissä tietosuojaa ja yksityisyyttä koskevissa periaatteissa rekisterinpitäjällä tarkoitetaan Altro LTD:iä, Works Road, Letchworth Garden City, Hertfordshire, United Kingdom, SG6 1NW, Iso-Britannian kaupparekisterissä nro 00154159, jonka tytäryhtiö Autoglym on. Yhtiön yhteystiedot löytyvät kappaleesta 10.

Saatamme päivittää näitä tietosuojaa ja yksityisyyttä koskevia periaatteita lain muuttuessa tai teknisen tai liiketoimintamme kehityksen niin vaatiessa. Tehtyjen muutosten laajuudesta riippuen hankimme niihin suostumuksesi, jos tietosuojalaki niin vaatii. Sivun viimeisen päivitysajankohdan näet sen yläreunassa.


1. Mitä tietoja keräämme automaattisesti?

Kun vierailet sivustollamme, keräämme automaattisesti tietynlaisia tietoja laitteeltasi käyttäen evästeitä ja muita seurantamenetelmiä. Lisätietoja sivustollamme käytetyistä evästeistä ja seurantamenetelmistä sekä siitä, miksi käytämme niitä ja miten voit hallita niiden käyttöä löydät Evästekäytännöstämme.


2. Vapaaehtoisesti antamasi tiedot

Kun käytät sivustoamme, voit luovuttaa meille henkilötietojasi vapaaehtoisesti seuraavilla tavoilla:

  • Tilaamalla uutiskirjeen. Jos pyydämme sivustollamme suostumustasi siihen, että voimme lähettää sinulle tietoa meistä, ja annat meille henkilötietosi, käytämme niitä lähettämällä sinulle tietoa viimeisimmistä tutkimuksista, tapahtumista ja uutisia tuotteistamme.

  • Ottamalla yhteyttä meihin. Saatat ottaa yhteyttä meihin tai maahantuojiimme sivustomme Ota yhteyttä- Apua ja neuvoja -osioiden kautta esimerkiksi esittääksesi kysymyksiä tai tehdäksesi reklamaation. Edellä mainittujen sivujen lisäksi meihin saa yhteyden usealla eri tavalla, esimerkiksi sähköpostilla, kirjeellä, puhelimella tai sosiaalisen median kanavien kautta. Kun otat meihin yhteyttä ja luovutat meille yhteystietosi (esimerkiksi nimesi, käyttäjänimesi, osoitteesi, sähköpostisoitteesi ja puhelinnumerosi), me ja maahantuojamme käytämme näitä tietoja kysymystesi ja reklamaatiosi yhteydessä parantaaksemme palveluamme jatkossa. Hallinnoimme ja tallennamme kyselysi tai reklamaatiosi käyttäen asiakkuudenhallintatyökalua, kuten tarkemmin esittelemme kappaleessa 5.



3. Miten käytämme tietojasi?

Oikeudellinen peruste henkilötietojen keräämiselle ja käyttämiselle yllämaintuilla tavoilla riippuu siitä, millaisista henkilötiedoista on kyse ja millaisessa asiayhteydessä keräämme niitä.

Yleensä keräämme henkilötietoja vain tarpeeseen ja silloin, kun se on oikeutetun etumme mukaista eivätkä yksilön tietosuojaoikeudet tai perustuslailliset oikeudet tai vapaudet ohita meidän oikeutettua etuamme. Arvioimme näiden etujen järjestystä testillä (lisätietoja tästä testistä saat ottamalla yhteyttä meihin kappaleesta 10 löytyvän ohjeen mukaan) tai antamallasi luvalla. Joissakin tilanteissa meillä saattaa olla myös lakisääteinen velvoite kerätä henkilötietoja, tai saatamme tarvita niitä tehdäksemme kanssasi sopimuksen tai suojellaksemme sinun tai jonkun muun henkilön elintärkeitä etuja.

Kun keräämme ja käsittelemme tietojasi oikeutettujen etujemme perusteella, se on yleensä välttämätöntä sivustomme toiminnan ja yhteydenpidon vuoksi, ja jotta voimme toimittaa sinulle tuotteitamme ja palvelujamme. Käytämme tietojasi myös muihin oikeudellisiin kaupallisiin etuihin liittyviin asioihin, esimerkiksi kun vastaamme kyselyihisi, kehitämme sivustoamme, lähetämme sinulle mainoksia meistä tai maahantuojistamme tai havaitaksemme tai estääksemme laittoman toiminnan. Meillä voi olla myös muita oikeutettuja etuja, joista kerromme sinulle tarvittaessa.

Kun olet toimittanut meille yhteystietosi, käytämme niitä lähettääksemme sinulle mainontaa meistä ja maahantuojistamme puhelimitse, postitse ja sähköpostitse, jos olet antanut siihen luvan tai jos laki sen sallii. Voit kieltää tämän mainonnan milloin vain. Lähettämistämme viesteistä löytyy linkki, jota seuraamalla pääset tekemään sen. Vaihtoehtoisesti voit ottaa meihin yhteyttä kappaleesta 10 löytyvän ohjeen mukaan. Emme lähetä mainontaa, jos olet ilmoittanut, että et halua vastaanottaa sitä tai jos emme lain mukaan saa niin tehdä.

Jos pyydämme sinulta henkilötietoja, koska lakien noudattaminen niin edellyttää tai tehdäksemme kanssasi sopimuksen, kerromme sinulle tästä. Kerromme myös, onko henkilötietojen luovuttaminen tällöin pakollista vai ei, sekä mitä mahdollisesti seuraa, jos et luovuta henkilötietojasi.


4. Sähköinen viestintä

Kuten edellä on kuvattu, saatamme lähettää sinulle mainontaa tai uutiskirjeitä sähköpostitse, jos olet aktiivisesti antanut siihen luvan tai jos laki sen sallii.

Jos päätät, että et enää halua vastaanottaa näitä sähköposteja, voit kieltää niiden lähettämisen milloin vain. Lähettämistämme viesteistä löytyy linkki, jota seuraamalla pääset tekemään sen. Vaihtoehtoisesti voit ottaa meihin yhteyttä kappaleesta 10 löytyvän ohjeen mukaan.

Jos haluat estää muunlaisen, esimerkiksi postitse tai puhelimitse tapahtuvan mainonnan, ota meihin yhteyttä kappaleesta 10 löytyvän ohjeen mukaan.

Huomioi, että vaikka olisit kieltänyt mainonnan, voimme silti lähettää sinulle palveluviestejä, esimerkiksi tilausvahvistuksen, kun olet tilannut tuotteen maahantuojaltamme tai vastataksemme kysymyksiisi tai reklamaatiohisi.


5. Puhelinviestintä

Kun soitat meille tai maahantuojillemme, puhelusi voidaan nauhoittaa koulutus- tai laadunvalvontatarkoituksessa. Teemme näin vain varmistaaksemme, että toimimme parhaalla mahdollisella tavalla ja että saat parasta mahdollista asiakaspalvelua. Nauhoitteita ei luovuteta ulkopuolisille, ja käytämme niitä vain varmistamaan ja parantamaan palvelumme tasoa. Tallennamme tiedon puhelusta myös asiakkuudenhallintatyökaluumme, jotta voimme tallenteen avulla pitää yllä asiakassuhdetta sinuun.


6. Tietojesi luovuttaminen

Me emme myy tai vuokraa henkilötietojasi kolmansille osapuolille. Voimme kuitenkin toisinaan jakaa tai luovuttaa tietojasi kolmansille osapuolille tässä kappaleessa kuvatulla tavalla.

Voimme luovuttaa henkilötietojasi seuraaville:

  • Maahantuojillemme, jotka välittävät sinulle tuotteitamme tai palvelujamme, jotta he voivat vastata kyselyihisi tai reklamaatioihisi. Jos olet yhteydessä suoraan heihin, he keräävät ja käsittelevät tietojasi tietosuojalain mukaisesti ja ovat silloin kyseisten tietojen osalta niiden rekisterinpitäjiä. Voimme luovuttaa tietojasi heille myös markkinointitarkoituksiin, jos olet antanut siihen luvan tai jos laki sen sallii.

  • Kolmansille osapuolille, jotka tuottavat meille tietojenkäsittelypalveluja. He voivat tarvita tietojasi esimerkiksi lisätäkseen sivustomme suorituskykyä tai turvallisuutta, lähettääkseen sinulle sähköpostia tai tuottaakseen sinulle materiaaleja, tuotteita ja palveluja, joita olet tilannut tai pyytänyt meiltä tai maahantuojillemme.

  • Mille tahansa toimivaltaiselle lainvalvontaviranomaiselle, sääntelyelimelle, valtion virastolle, tuomioistuimelle tai muulle kolmannelle osapuolelle kun se on mielestämme välttämätöntä (i) sovellettavan lain tai asetuksen, (ii) laillisten oikeuksiemme käyttöönottamisen, perustamisen tai puolustamisen tai (iii) sinun tai jonkun muun henkilön elintärkeiden etujen suojelemisen perusteella.

  • Mahdolliselle asiakkaalle (ja hänen edustajilleen ja neuvonantajilleen), kun kyseessä on mahdollinen kauppa, fuusio tai yrityskauppa, joka koskee yritystämme. Tällaisessa tapauksessa tiedotamme ostajaa siitä, että hän saa käyttää henkilötietojasi vain näiden tietosuojaa ja yksityisyyttä koskevien periaatteiden mukaisesti

  • Kenelle tahansa muulle henkilölle sinun luvallasi.

Säilytämme ja käsittelemme henkilötietojasi Euroopan talousalueen (ETA) sisällä, ja myös suurin osa aiemmin luetelluista tahoista toimii ETA:n alueella. Jos meidän kuitenkin on siirrettävä henkilötietojasi ETA:n ulkopuolelle, varmistamme, että tietosi suojataan samalla tavalla kuin ETA:n sisällä. Varmistamme tämän noudattamalla henkilötietojen siirtoa koskevia sopimuksia, käyttämällä Euroopan komission hyväksymiä mallisopimuslausekkeita tai soveltamalla sertifiointijärjestelmiä, esimerkiksi EU:n ja Yhdysvaltojen välistä Privacy Shield -järjestelmää.

Jos haluat lisätietoja siitä, millä tavoin tietojasi voidaan siirtää ETA:n ulkopuolelle, ota meihin yhteyttä kappaleesta 10 löytyvän ohjeen mukaan.

Kun sallit evästeiden ja muiden seurantamenetelmien käytön vieraillessasi sivustollamme, voivat muut yritykset, esimerkiksi Facebook ja Google, käyttää tietojasi, esimerkiksi kun ”tykkäät” tai ”kommentoit” sivustomme tuotteita. Lisätietoa näistä yrityksistä, joilla saattaa olla pääsy henkilötietoihisi, kun käytät sivustoamme sekä siitä, miten voit hallita evästeitä ja muita seurantamenetelmiä tai estää niiden käytön löydät Evästekäytännöt-sivultamme.


7. Tietojesi turvaaminen

Me pidämme huolen, siitä, että riittävät tekniset ja organisatoriset turvallisuustoimenpiteet ovat käytössä henkilötietojesi suojaamiseksi ja jotta voimme estää niiden luvattoman käytön, väärinkäytön, luvattoman jakamisen tai muokkaamisen, laittoman tuhoamisen tai tahattoman hävittämisen. On kuitenkin tärkeää tiedostaa, että mikään verkkoalusta ei voi olla 100 % turvallinen, eikä meitä voi pitää vastuussa luvattomasta tai tahattomasta käytöstä, johon emme voi vaikuttaa.

Jos tietoomme tulee henkilötietoihisi liittyvä rikkomus, ryhdymme toimeen sen arvioimiseksi ja korjaamiseksi. Jos katsomme aiheelliseksi tai jos laki niin vaatii, ilmoitamme rikkomuksesta myös sinulle, erityisesti, jos uskomme, että oikeutesi ja vapautesi ovat vaarassa sen vuoksi.


8. Tietojen säilyttäminen

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen sen asian kannalta, jota varten ne on kerätty. Joissakin tapauksissa saatamme kuitenkin säilyttää tietoja pitempään, esimerkiksi kun meidän täytyy tehdä niin lain, vero- tai kirjanpitovaatimusten vuoksi. Jos esimerkiksi teet meille valituksen maahantuojastamme, säilytämme sen tutkiaksemme ja ratkaistaksemme asian. Kun valituksesi on tutkittu ja ratkaistu, säilytämme tiedon siitä, sen tutkinnasta ja ratkaisusta voidaksemme käsitellä sinun tai meidän siitä jatkossa mahdollisesti esittämiä vaatimuksia, kunnes niiden mahdollinen esittämisaika on mennyt umpeen. Kun meillä ei ole käynnissä laillisia liiketoimia, joihin tarvitsemme henkilötietojasi, me joko tuhoamme ne tai teemme ne nimettömiksi. Mikäli tämä ei ole mahdollista (esimerkiksi jos henkilötietosi on talletettu varmuuskopiotiedostoon), säilytämme henkilötietosi huolellisesti emmekä jatka niiden käsittelyä, kunnes niiden tuhoaminen on mahdollista. Halutessasi lisätietoa siitä, miten kauan säilytämme tietojasi eri tilanteissa, ota meihin yhteyttä kappaleesta 10 löytyvän ohjeen mukaan.


9. Oikeutesi

ETA:n alueella sinulla on seuraavat henkilötietojasi koskevat:

  • Sinulla on oikeus tarkastella, korjata ja päivittää henkilötietojasi sekä pyytää niiden tuhoamista. Näissä tapauksissa ole yhteydessä meihin kappaleesta 10 löytyvän ohjeen mukaan.

  • Tämän lisäksi voit kieltää henkilötietojesi käsittelyn, pyytää meitä rajoittamaan niiden käsittelyä sekä pyytää niiden siirtämistä. Näissä tapauksissa ole yhteydessä meihin kappaleesta 10 löytyvän ohjeen mukaan.

  • Sinulla on milloin vain oikeus peruuttaa mainonta, jota lähetämme sinulle. Lähettämistämme sähköpostiviesteistä löytyy linkki, jota seuraamalla pääset tekemään sen. Jos haluat estää muunlaisen, esimerkiksi postitse tai puhelimitse tapahtuvan mainonnan, ota meihin yhteyttä kappaleesta 10 löytyvän ohjeen mukaan.

  • Vaikka olisit antanut luvan henkilötietojesi keräämiseen ja käyttöön, voit perua sen milloin vain ottamalla meihin yhteyttä kappaleesta 10 löytyvän ohjeen mukaan. Luvan peruminen ei vaikuta ennen sitä tapahtuneeseen tietojesi käsittelyn laillisuuteen, eikä se vaikuta henkilötietojesi käsittelyyn silloin, kun lakien ja muiden säännösten noudattaminen sitä vaatii.

Tietoa siitä, mitä kukin yllämainituista oikeuksista sisältää ja mitä rajoituksia niihin liittyy löydät täältä.

Käsittelemme tietosuojalain mukaisesti kaikki pyynnöt, jotka teet näihin oikeuksiin liittyen. Yllämainitun lisäksi sinulla on oikeus tehdä kantelu Iso-Britannian tai Suomen tietoturvaviranomaiselle. Yhteystiedot löydät täältä. Toivomme kuitenkin, että olet kaikissa henkilötietojesi käyttöä tai tiedonsaantioikeuttasi koskevissa pyynnöissä ensisijaisesti yhteydessä suoraan meihin.

Kaikkiin näihin oikeuksiin liittyen voit ottaa meihin yhteyttä alla olevan ohjeen mukaisesti. Huomioithan, että voimme vaatia sinua todistamaan henkilöllisyytesi ja että pidätämme oikeuden periä maksun, mikäli se on lain mukaan sallittua, esimerkiksi jos pyyntösi on selkeästi perusteeton tai kohtuuton.


10. Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää koskien näitä tietosuojaa ja yksityisyyttä ja tietosuojaa koskevia periaatteita tai jos haluat lisätietoja siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi, tai jos haluat käyttää tiedonsaantioikeuttasi niitä koskien, ota yhteyttä osoitteeseen mydata@autoglym.com.

RedEye Tracking Pixel