Nahanpuhdistusaine (Leather Cleaner)

pH-arvoltaan neutraali koostumus puhdistaa nopeasti ja turvallisesti kaikki auton nahka- ja tekonahkapinnat

Nahka vaatii joukon erityistuotteita, joilla varmistetaan, että sen kulutusta kestävät, mutta kemiallisesti herkät pinnat pysyvät täydellisessä kunnossa.

Leather Cleaner -Nahanpuhdistusaine ei lisää istuimen kiiltoa, mutta jättää siihen luonnollisen mattapinnan. Siinä ei ole silikoneja tai muita peiteaineita, jotka voivat jättää sisätiloihin epämiellyttävän kosketusvaikutelman.

Nahan hoito on helppoa: 1. vaiheessa puhdistetaan, 2. vaiheessa suojataan. Leather Cleaner -Nahanpuhdistusaineen pH on neutraali ja se puhdistaa hellävaraisesti jättäen luonnollisen mattapinnan, jonka voi suojata Leather Care Balm -Nahanhoitobalsamilla.

Ammattilaisvinkki:Levitä Leather Care Balm -Nahanhoitobalsamia puhdistuksen jälkeen nahan pitämiseksi notkeana ja halkeilemattomana.

Leather Cleaner -Nahanpuhdistusaine ei sovi kodin nahkapinnoille.

  1. Imuroi sisätilat huolellisesti ja käytä harjaa tai sientä poistaaksesi niin paljon pölyä ja likaa kuin mahdollista.
  2. Ravista hyvin ja testaa tuotetta ensin pienelle, näkymättömässä kohdassa olevalle alueelle tarkistaaksesi, ettei tuotteesta jää nahkaan vesitahroja eikä nahasta lähde väriä.
  3. Sumuta Leather Cleaner -Nahanpuhdistusainetta säästeliäästi mikrokuituliinalle ja levitä sitten nahalle keskittyen tahroihin tai likaa kerääviin kohtiin.
  4. 2 minuutin kuluttua voit poistaa jäljellä olevan puhdistusaineen ja lian pyyhkimällä alueen kostealla Hi-Tech Aqua-Dry -Kuivaussäämiskällä, jota on huuhdeltava säännöllisesti puhtaalla vedellä.
  5. Anna pinnan kuivua luonnollisesti ja suojaa se sitten Leather Care Balm -Nahanhoitobalsamilla.

Tuote on tarkoitettu vain auton nahkapintoihin käytettäväksi.Ei sovi pinnoittamattomalle nahalle, mokkanahalle tai hyvin huokoisille pinnoille.

K: Sopiiko Leather Cleaner -Nahanpuhdistusaine käytettäväksi kodin nahkapinnoille?
V: Emme suosittele nahanhoitotuotteittemme käyttöä kodin nahkapintoihin, sillä ne on testattu vain ajoneuvojen nahkapinnoilla. Koska kodin nahkapintoja on niin monenlaisia, emme voi taata tuotteen yhteensopivuutta kaikkien nahkatyyppien kanssa.

K: Voiko reijitettyihin nahkaistuimiin käyttää Leather Cleaner -Nahanpuhdistusainetta?
V: Kyllä, mutta neuvomme käyttämään sitä säästeliäästi, jotta Leather Cleaner -Nahanpuhdistusaine ei tuki reikiä.