Instant Tyre Dressing

Helppokäyttöinen tuote, jota voidaan suihkuttaa märkien tai kuivien renkaiden kylkeen lievästi kuultavan tai mattapinnan aikaansaamiseksi.

Himmeäkylkiset renkaat pilaavat puhtaiden vanteiden ulkonäön. Instant Tyre Dressing sisältää kestäviä, polymeerisilikonisia suoja-aineita, jotka saavat renkaat näyttämään uudenveroisilta.

Ammattilaisvinkki:Varmista, ettei renkaan kyljessä ole likaa ja vanhoja kiillokkeita, jolloin pintakäsittelyaineella saavutetaan paras mahdollinen vaikutus kumiin.

Varoitus:Ei saa käyttää moottoripyörän renkaisiin.

  1. Ravista hyvin ja levitä tuotetta runsaasti puhtaiden renkaiden kylkiin. Instant Tyre Dressing voidaan käyttää märälle tai kuivalle kumille.
  2. Anna tuotteen kuivua puolikiiltäväksi tai poista liika aine mikrokuituliinalla, jolloin saat luonnollisen näköisen mattapinnan.

K: Saako Instant Tyre Dressing mattapinnan?
V: Kyllä, suihkuta vain Instant Tyre Dressing -Rengashoitoa suoraan auton renkaisiin ja poista liika aine mikrokuituliinalla. Näin renkaisiin jää luonnollisen puhdas mattapinta

K: Saako Instant Tyre Dressing kiiltopinnan?
V: Ehdottomasti, suihkuta vain Instant Tyre Dressing ja jätä sitten kuivumaan. Näin renkaiden pinta jää puolikiiltäväksi.

K: Onko Instant Tyre Dressing jäämät poistettava kevytmetallivanteista käytön jälkeen?
V: Älä hätäänny, jos Instant Tyre Dressing roiskuu kevytmetallivanteille. Pyyhi vain roiskeet pois mikrokuituliinalla ja vaikka jäämiä jäisikin, ne kuivuvat kirkkaiksi eivätkä näy.