Hajun poistaja (Odour Eliminator)

Tuotteen aktiivinen koostumus ei vain peitä hajuja, vaan myös tuhoaa ne. Se hävittää nikotiinin-, lemmikkieläinten-, ruoan- ym-. Hajut. Sitä voi käyttää myös vain sisätilojen raikastamiseen

Odour Eliminator -Hajun poistaja on kemiallisten aineiden yhdistelmä, joka löytää hajun aiheuttajat ja neutraloi ne. Suihkuta tuotteella kumimatot, matot sekä istuimet epämiellyttävien hajujen poistamiseksi.

Suosittelemme aina ensisijaisesti perusteellista puhdistusta Interior Shampoo -Sisäpesuaineella kaikkien mahdollisten hajulähteiden poistamiseksi, mutta jos se ei ole mahdollista, niin Odour Eliminator -Hajun poistaja on hyvä väliaikainen ratkaisu.

Se on erityisen tehokas sellaisille hajuille, jotka ovat muodostuneet tupakasta, lemmikkieläimistä, läikkyneestä ruoasta tai juomasta.

  1. Levitä niukasti matoille tai kangasosiin.
  2. Poista ylimääräinen sumute puhtaalla mikrokuituliinalla.
  3. Jos haju ei häviä, puhdista alue perusteellisesti Interior Shampoo -Sisäpesulla haju lähteen poistamiseksi pysyvästi.

K: Miten Odour Eliminator -Hajun poistaja poikkeaa tavallisista ilmanraikastimista?
V: Odour Eliminator -Hajun poistaja etsii aktiivisesti hajulähteet ja neutraloi ne. Sitä voidaan sumuttaa suoraan kangaspinnoille itsepintaisten hajujen poistamiseksi.