Puskuri- Ja Koristelistageeli (Bumper & Trim Gel 500ml)

Riittoisa geelimäinen hyytelö, joka suojaa kaikkia ajoneuvon ulkoisia maalaamattomia muovi- ja kumipintoja ja palauttaa niihin alkuperäisen syvän värin

Autosi maalaamattomat ulkoiset muovi- ja kumipinnat voivat haalistua ajan myötä syvän mustasta haalistuneen harmaaksi. Bumper & Trim Gel -Puskuri- ja koristelistageeli palauttaa niihin alkuperäisen värin ja jättää kiiltävän vettähylkivän kalvon.

Geeli ei sisällä väriaineita, joten sitä voidaan käyttää kaikkien maalaamattomien muovien alkuperäisen värin palauttamiseen.

Käytä ajoneuvon ulkoisiin muovi-, vinyyli- ja kumiosiin, kuten valumuovisiin puskureihin, säleikköihin, peilien koteloihin, listoihin, lokasuojien reunoihin, ovenkahvoihin, vinyylikattoihin, kumipuskureihin, spoilereihin ja roiskeläppiin.

Ammattilaisvinkki: Bumper & Trim Gel -Puskuri- ja koristelistageeliä voidaan käyttää myös kumisiin ovitiivisteisiin talvipakkasella niiden kiinnijäätymisen estämiseksi.

  1. Ravista hyvin ja levitä kuivalle sekä puhtaalle pinnalle Perfect Polish Applicator -Kiilloitussienellä.
  2. Hankaa voimakkaasti, jotta saat ainaan tasaisen pinnan. Käsittele hankalat säleiköt pienellä maalisiveltimellä.
  3. Pyyhi ylimääräinen geeli pois puhtaalla mikrokuituliinalla valumien estämiseksi vesikelillä. Bumper & Trim Gel -Puskuri- ja koristelistageeli ei vaurioita maalipintaa. Jos tuotetta menee maalipinnalle, niin pyyhi se vain pois liinalla.

K: Voinko uudistaa Bumper & Trim Gel -Puskuri- ja koristelistageelillä maalaamattomat puskurit ja ulkolistat?
V: Kyllä, Bumper & Trim Gel -Puskuri- ja koristelistageelillä voidaan uudistaa kaikki maalaamattomat muovi- ja kumilistat. Se on kuitenkin vain kohenne eikä tee pysyvää korjausta.

K: Voiko Bumper & Trim Gel -Puskuri- ja koristelistageeliä levittää vinyylikattoon?
V: Kyllä, jos kattokuomu on vinyyliä, niin voit kohentaa ja suojata kuomun pinnan Bumper & Trim Gel -Puskuri- ja koristelistageelillä. Jos taas autossa on kangasmainen vinyylikatto, niin käytä Bumper & Trim Gel -Puskuri- ja koristelistageelillä sijaan Convertible Soft Top Clean and Protect Kit Kattokuomun puhdistus- ja suojaussarjaa.

K: Sisältääkö Bumper & Trim Gel -Puskuri- ja koristelistageeli silikonia?
V: Kyllä, Bumper & Trim Gel -Puskuri- ja koristelistageeli sisällä silikonia.

Product Video