Yleispuhdistusaine (All Purpose Cleaner)

Yleispuhdistusaine (All Purpose Cleaner) on täydellinen puhdistusratkaisu autosi ulko- ja sisäpinnoille. Turvallinen käyttää kaikille pinnoille.

Yleispuhdistusaine (All Purpose Cleaner) on suunniteltu ulkopintojen puhdistuksen avuksi, ja sillä on hyvä irrottaa hyönteiset, pinttynyt lika ja maantielika maalipinnasta ja vanteista ennen shampoon käyttöä. Se poistaa rasvan tehokkaasti, joten se on täydellinen ratkaisu öljyisiin moottoritiloihin, ovien ja peräluukun sulkupintoihin ja tankinkorkin ympäristöön. Yleispuhdistusainetta (All Purpose Cleaner) on myös turvallista käyttää auton sisäpintoihin, ja se sopii etenkin erittäin likaisiin ja tahraisiin sisäpintoihin tai perusteelliseen muovi-, kangas- ja jopa nahkapintojen vuosipuhdistukseen. Sisäpintojen säännölliseen puhdistukseen suosittelemme Autoglymin sisätilojen shampoota (Interior Shampoo).

Älä levitä suorassa auringonvalossa tai jos maalipinta tuntuu lämpimältä.

  1. Parhaan tuloksen saat levittämällä aineen kuivalle pinnalle. Levitä puhdistusainetta runsaasti, etenkin muta- tai likakertymiin, ja anna vaikuttaa enintään 5 minuuttia. Tärkeää: Älä päästä tuotetta kuivumaan.
  2. Poista rasva ja lika hankaamalla sitä pehmeällä harjalla tai pesukäsineellä.
  3. Huuhtele painepesurilla. Pinttymien irrottaminen voi vaatia useamman levitys- ja hankauskerran.
  4. Jos tuotetta käytetään korin esipesuun, käytä seuraavaksi shampoota.

Sisäkäyttö:

Testaa aina pintojen värinpitävyys ennen käyttöä.

  1. Kangaspinnat: Levitä säästeliäästi hienona sumuna. Hankaa varovasti harjalla tai sisätiloihin tarkoitetulla sienellä ja pyyhi sitten puhtaalla, kostealla liinalla tai Autoglym Aqua Dry -säämiskällä.
  2. Nahkaiset, vinyyliset ja kovat pinnat: Levitä suoraan Autoglymin mikrokuituliinaan (Microfibre Cloth) tai sieneen ja pyyhi pinta puhtaaksi. Älä käytä harjaa, ja vältä liiallista hankausta. Pyyhi lopuksi puhtaalla, kostealla liinalla tai Autoglym Aqua Dry -säämiskällä.

Alcantara: Levitä säästeliäästi puhtaalle, kostealle Autoglym Aqua Dry -säämiskälle ja pyyhi varovasti. Älä kastele pintoja liikaa, ja vältä liiallista hankausta. Kuivaa puhtaalla liinalla. Harjaus voi auttaa kuituja asettumaan oikein puhdistuksen jälkeen.

ÄLÄ KÄYTÄ navigaattorin tai kojetaulun näyttöihin.

Yleispuhdistusaine (All Purpose Cleaner) on ihanteellinen pinttyneen lian irti liottamiseen ennen auton pesua ja tankkausluukun, ovien ja peräluukun kehyksien, ikkunatiivisteiden, vanteiden ja linnunjätöksien puhdistukseen.

K: Soveltuuko Yleispuhdistusaine (All Purpose Cleaner) käsittelemättömälle maalipinnalle?
V: Kyllä, sitä voidaan käyttää maalipinnalle, jolle ei ole levitetty kiilloketta, vahaa tai pinnoitetta. Se sopii kaikille nykyaikaisille maaleille, joissa on kirkas lakkapinta. Vältä epävakaita maalipintoja, kuten huokoista hapettunutta maalia.

K: Millainen on Yleispuhdistusaineen (All Purpose Cleaner) kemiallinen koostumus?
V: Emäksinen pesuaineseos

K: Onko se hajustettua?
V: Kyllä, se tuoksuu appelsiininkuorelta.

K: Voidaanko Yleispuhdistusainetta (All Purpose Cleaner) käyttää lasi- ja muovipinnoille.
V: Kyllä, sitä voidaan käyttää kaikille ulko- ja sisäpinnoille paitsi kojelaudan näytöille.

K: Voidaanko Yleispuhdistusainetta (All Purpose Cleaner) käyttää nahkapinnalle?
V: Kyllä, sitä voi käyttää nahkapinnalle, mutta suosittelemme perusteellista puhdistusta kerran tai kahdesti vuodessa. Käytä Nahanpuhdistusainetta (Leather Cleaner) tai Nahanhoitobalsamia (Leather Balm Care) säännölliseen ylläpitoon.

K: Voidaanko Yleispuhdistusainetta (All Purpose Cleaner) käyttää auton sisätiloihin?
V: Kyllä, tuotetta voi käyttää auton sisällä perusteelliseen puhdistukseen kerran tai kahdesti vuodessa. Säännölliseen ylläpitoon suosittelemme Sisätilojen shampoota (Interior Shampoo). Älä käytä viihde- tai navigointilaitteiston näyttöihin.

K: Mitä pitää tehdä, jos Yleispuhdistusainetta (All Purpose Cleaner) joutuu näytölle tai kojelaudalle?
V: Kun käytät Yleispuhdistusainetta (All Purpose Cleaner) kojelaudalle, suosittelemme sen levittämistä liinalla ja alueen pyyhkimistä puhtaaksi. Vältä käyttöä navigointi- tai viihdelaitteistojen näytöille. Jos tuotetta joutuu näytölle, lasille tai kojelaudalle, pyyhi heti pois kostealla pehmeällä liinalla. Älä päästä tuotetta kuivumaan.

K: Mitä se puhdistaa?
V: Se pehmentää lian, puhdistaa pinttymät, maantielian, rasvan ja useimmat sisäpintojen tahrat, kuten kahvitahrat.

K: Onko Yleispuhdistusaineen (All Purpose Cleaner) pH neutraali?
V: Ei, Yleispuhdistusaineen (All Purpose Cleaner) pH on emäksinen.

K: Mitkä tuotteet ovat yhteensopivia Yleispuhdistusaineen (All Purpose Cleaner) kanssa?
V: Korkeatekninen viimeistelyliina (Hi-Tech Finishing Cloth), Korkeatekninen sisätilojen liina (Hi-Tech Interior Cloth) ja Aqua Dry-säämiskä.

K: Voiko Yleispuhdistusainetta (All Purpose Cleaner) käyttää joka säällä?
V: Vältä käyttämästä Yleispuhdistusainetta (All Purpose Cleaner) hellepäivinä. On tärkeää olla levittämättä tuotetta kuumille pinnoille tai päästää sitä kuivumaan millekään pinnoille.

K: Kauanko pitää odottaa käsittelyn jälkeen ennen pesua?
V: Jos käytät Yleispuhdistusainetta (All Purpose Cleaner) lian liotukseen, jätä tuote enintään 5 minuutiksi ja aloita sitten auton pesu Polar-pesulla (Polar Wash) tai jollain muulla Autoglym-autoshampoolla.

K: Onko Yleispuhdistusainetta (All Purpose Cleaner) turvallista käyttää autooni?
V: Kyllä. Tuotteeseen liittyy riskejä vain, jos sitä käytetään kuumille pinnoille tai esimerkiksi viihdelaitteiden näyttöjen herkille pinnoille.

K: Onko sitä turvallista käyttää vahan kanssa?
V: Kyllä.

K: Voidaanko sitä käyttää kangaskattoihin?
V: Suosittelemme käyttämään Kattokuomun puhdistus- ja suojaussarjaa (Convertible Soft Top Clean and Protect Kit) avoauton kangaskaton ylläpitoon.

K: Voinko käyttää Yleispuhdistusainetta (All Purpose Cleaner) moottoripyörään?
V: Suosittelemme Moottoripyörän puhdistusainetta (Motorcycle Cleaner) parhaiden tulosten saamiseksi.

K: Voiko Yleispuhdistusainetta (All Purpose Cleaner) laimentaa?
V: Ei, Yleispuhdistusaine (All Purpose Cleaner) on käyttövalmis.

K: Voiko sitä käyttää vaahdottimen kautta?
V: Ei, Yleispuhdistusaine (All Purpose Cleaner) on suunniteltu ja testattu käytettäväksi omalla suihkepullollaan.

K: Voinko käyttää Yleispuhdistusainetta (All Purpose Cleaner) vanteisiin?
V: Kyllä, mutta erikoisvanteisiin, kuten lukkovanteisiin, suosittelemme Custom-vanteenpuhdistusainetta (Custom Wheel Cleaner).

K: Voinko käyttää Yleispuhdistusainetta (All Purpose Cleaner) mattamaalipinnoille?
V: Kyllä.